Hoppa till innehåll

Material

Förpackningsmaskinen och -materialen utgör en helhet

Vi levererar förpackningsmaterial för livsmedelsprodukter: under- och överfilmer, med eller utan tryck, skålar och tråg samt etiketter och tillbehör. Vår produktion av vakuumpåsar tillverkar vakuumpåsar enligt överenskommelse. Värmebeständiga eller steriliserbara material finns också tillgängliga.

Förpackningarna är en viktig del av produkternas leveranskedja, från produktionen till kunden.

En livsmedelsförpacknings uppgifter:

Att skydda livsmedlens kvalitet genom hela distributionskedjan.
Förpackningen underlättar den fysiska hanteringen av produkterna i olika skeden av leveranskedjan.
Att medla information i enlighet med lagstadgade krav och annan information.
En visuellt imponerande och ändamålsenlig förpackning är tillverkarens visitkort.

Förpackningsmaterial:

Vakuumpåsar

Vakuumpåsar för förpackning av kött, korv, fisk, ost m.m. Vårt standardutbud omfattar våra otryckta vakuumpåsar som är förseglade på tre sidor:
80 μ, 120 μ och 140 μ. Vi levererar även vakuumpåsar med tryck.

Krymppåsar

Med krymppåsar får man attraktiva förpackningar som följer produktens former, utan att äventyra hållbarheten. De passar till förpackning av färskt kött, fiskprodukter och ost. Vi har styrkorna 45–75 μ i lager. Vi levererar även tryckta påsar, samt påsar för mognande av ost.

Filmer & laminat

Vi levererar filmer och laminat till alla maskiner. Vi erbjuder tryckta, metalliserade och klara filmer. I vårt lager finns ett brett utbud av filmer i olika bredder och styrkor. Laminattyper: toppfilmer, bottenfilmer, styva filmer, flowpack-filmer och locklaminat.

Tråg, skålar & burkar

Bekväma och praktiska! Burkar som är lätta att öppna och återförsluta har blivit populära bland konsumenterna. Det finns många färg- och storleksalternativ. Ni kan välja bland burkar och skålar, modulära skålar eller skålar för storkök, enligt användningssyfte.

Laxbrätten

Laxbrätten stöder den vakuumförpackade produkten och gör förpackningen snyggare. Båda sidorna är fuktbeständiga. i Vårt lager finns flera olika storlekar och färger. Finns även att fås som metallfri, tryckt och i andra färger.

Andra tillbehör

Vi erbjuder även:
3D-krymppåsar
Absorberande kuddar
HD-påsar, -ark och -filmer
Insatspåsar
Lådor för fryst kött
Etiketter och klistermärken
Tejp