Siirry suoraan sisältöön

Materiaalit

Pakkauskone ja -materiaalit muodostavat kokonaisuuden

Toimitamme pakkausmateriaalit elintarvikkeille: ala- ja yläkalvot, painatuksella tai ilman, kulhot ja alustat sekä etiketit ja tarvikkeet. Vakuumipussituotantomme valmistaa vakuumipusseja sopimuksen mukaan. Saatavana myös lämmönkestäviä tai sterilointiin soveltuvia materiaaleja.

Pakkaukset ovat tärkeä osa tuotteiden toimitusketjua tuotannosta asiakkaalle.

Elintarvikepakkauksen tehtävät:

Elintarvikkeen laadun suojaaminen läpi koko jakeluketjun.
Pakkaus helpottaa tuotteiden fyysistä käsittelyä toimitusketjun eri vaiheissa.
Välittää viranomaismääräysten mukaista ja muuta informaatiota.
Näyttävä ja tarkoituksen mukainen pakkaus on valmistajan käyntikortti.

Pakkausmateriaalit:

Vakuumipussit

Vakuumipusseja esim. lihan, makkaran, kalan ja juuston pakkaamiseen. Vakiovalikoimaamme kuuluu painamattomat kolmelta sivulta saumatut vakuumipussimme:
80 μ, 120 μ, ja 140 μ. Toimitamme vakuumipusseja myös painettuna.

Kutistepussit

Kutistepusseilla saa näyttäviä, tuotetta mukailevia pakkauksia, säilyvyydestä tinkimättä. Ne soveltuvat tuoreen lihan, kalatuotteiden ja juustojen pakkaamiseen. Meiltä löytyy vahvuudet 45–75 μ suoraan hyllystä. Lisäksi toimitamme juuston kypsytykseen soveltuvia, sekä painettuja pusseja.

Kalvot & laminaatit

Toimitamme kalvoja ja laminaatteja kaikkiin koneisiin. Tarjoamme painettuja, metalloituja sekä kirkkaita kalvoja. Varastostamme on saatavilla laaja valikoima kalvoja eri leveyksillä ja vahvuuksilla. Laminaattityypit: yläkalvot, alakalvot, kovakalvot, flowpack-kalvot ja kansilaminaatit.

Kulhot, rasiat & purkit

Kätevät ja käytännölliset! Helposti avattavat ja uudelleen suljettavat rasiat ovat nousseet kuluttajien suosioon. Väri- ja kokovaihtoehtoja on lukuisia. Voitte valita vuoat ja rasiat, modulirasiat tai suurkeittiövuoat käyttötarkoituksen mukaan.

Kala-alustat

Kala-alustat tukevat vakuumiin pakattua tuotetta ja antavat pakkaukselle näyttävyyttä. Molemmat puolet ovat kosteussuojattuja. Varastosta useita kokoja ja värivaihtoehtoina. Saatavilla myös: metallivapaana, painettuna ja muita värivaihtoehtoja.

Muut pakkaustarvikkeet

Meiltä myös:
3D-kutistepussit
Imutyynyt
HD-pussit, -arkit ja -kalvot
Laatikkopussit
Pakaste-lihalaatikot
Etiketit ja tarrat
Teipit