En stor del av matberedningsarbetet består av förpackning.
I många industrianläggningar går mer än hälften av arbetstiden åt till förpackning, så det är en viktig del av hela livsmedelsproduktionsprocessen.
Vilken förpackningsmaskin eller -apparat passar bäst till din produkt?
Valet av rätt förpackningsmetod beror på vad du ska förpacka och hur du vill att förpackningen ska se ut. Valet av förpackningsmetod påverkas även av bl.a. företagets storlek och andra maskiner som företaget använder.
Vi på Finnvacum kan med hjälp av årtionden av erfarenhet, hjälpa dig att välja den förpackningsmetod som uppfyller just ditt företags behov.
Förpackningsmetoder med olika maskintyper:
Den mest traditionella vakuumförpackningsmetoden för små partier.
Den mest traditionella vakuumförpackningsmetoden som en halvautomatisk linjelösning.
En förpackningslösning för större produktioner.
Underlaget är ett färdigt tråg, från vilket förpackningsmaskinen suger ut luften och fyller förpackningen med en skyddsgas.
En Flowpack-maskin tillverkar förpackningen av en planfilm från en rulle.
Fyllnings- och förslutningsmaskiner för färdiga påsar, såsom stående påsar från Doypack®.