Hoppa till innehåll
Slide 1

Maskiner och material för livsmedelsindustrin

Finnvacum har sedan 1965 sett till att våra kunders produkter förpackas med högkvalitativa maskiner och material på bästa möjliga sätt.

Slide 2

100 % återvinningsbara monoförpackningsmaterial

Med hjälp av Finnvacums monomaterial erbjuder vi en innovativ monomaterialfilm av polypropylen, som har mycket goda förslutningsegenskaper.

Slide 3

Endast ett fåtal produkter har färdigt en perfekt förpackning

…juuri siksi Finnvacum on olemassa.

previous arrow
next arrow
Pakkauskoneet ja -laitteet

Maskiner

Vårt leveransprogram omfattar maskiner från bearbetning till färdigt märkta konsumentförpackningar och kvalitetsövervakning.

Maskinleveranserna inkluderar handledning. Användarutbildning anordnas i maskintillverkarens fabrik och hos kunden.

Materiaali

Material

Förpackningsmaskinen och -materialen utgör en helhet.

Vi har allt material som krävs för de förpackningsmaskiner som vi representerar: botten- och toppfilmer i alla tjocklekar, med eller utan tryck, skålar, tråg, etiketter och tillbehör.

Tjänster

Tjänster

Alla maskinleveranser inkluderar fullständig installation, underhåll och utbildning. Vårt serviceteam består av nästan ett tjugotal tekniker som är experter på specifika maskintyper.

Ett brett utbud av originalreservdelar finns färdigt tillgängliga i vårt lager i Sibbo.

Senaste nytt

ALLA NYHETER ❯

Vi representerar branschens ledande varumärken


Förpackningsbranschen är vår passion

Vi är mycket engagerade i förpackningsbranschens utveckling och söker ständigt nya innovationer i Finland och i övriga världen. Vi känner till de specifika behoven hos kött-, ost- och fisktillverkare i alla storlekar.

I Finnvacums breda produktsortiment finns all nödvändig utrustning och allt material som behövs inom livsmedelsindustrin, från process till märkning. I vår egen produktionsanläggning tillverkar vi snabbt och flexibelt vakuumpåsar i olika storlekar med eller utan tryck. Vi har även ett omfattande reservdelslager och ett serviceteam, som alltid är i beredskap.

 

"Vi förpackar, Vi återvinner, Tillsammans." Se vår introduktionsvideo.