Siirry suoraan sisältöön

Syvävetokoneet

Syvävetokone soveltuu suuremmille tuotannoille. Syvävetokone muovaa joustavan alakalvon, johon tuotteet lisätään joko manuaalisesti tai automaattisesti. Pakkaus siirtyy vakuumikammioon, missä se suljetaan saumaamalla yläkalvo kiinni pakkaukseen. Vakumoinnin jälkeen rata siirtyy poikki- ja pitkittäisleikkurille, jossa pakkaukset leikataan irti toisistaan. Ratoja on yksi tai useampi. Lopuksi merkintä ja hinnoittelu hoidetaan automaattisella ratahinnoitteluvaa’alla ja pakkaus on valmis.


Monipuolista ja tehokasta pakkaamista

Variovacin täysin automaattiset syvävetokoneet ovat erittäin käyttäjäystävälliset ja täyttävät korkeimmat laatu- ja hygieniastandardit. Nämä vaakamalliset rosterikoneet ovat vakaita ja tilaa säästäviä. Koneiden moduulimainen rakenne mahdollistaa useita pakkausvaihtoehtoja.

Variovacin koneilla voi kustannustehokkaasti pakata elintarvikkeita, non-food tuotteita tai esim. steriilejä lääkinnällisiä tuotteita. Pakkaukset voivat olla sekä puolikovia, että joustavia. Koneet tarjoavat maksimaalista pakkausluotettavuutta, mikä on ratkaisevaa sekä elintarviketeollisuudessa, että lääketeollisuudessa.

OptimusPrimus

Optimus on luotettava ja kompakti lämpömuovaaja, vakuuttavalla suorituskyvyllä. Tämä plug-and-play-kone on Variovacin pienin syvävetäjä. Koneella luodaan houkuttelevia pakkauksia, maksimaalisella tuotesäilyvyysajalla.

Optimus tuottaa korkealaatuisia pakkauksia tehokkaasti, olipa sitten kyse vakumoinnista tai MAP:ista, skin-pakkaamisesta tai kutistepussipakkaamisesta, tai esim. kuumien tuotteiden pakkaamisesta höyryllä.

Monipuolisia ratkaisuja ja lisäkomponentteja on saatavilla, jotka mahdollistavat pakkauslinjan yksilöitymisen, tuotteiden pakkausvaatimusten mukaan.

Primus on keskikokoinen, monitoiminen lämpömuovaaja.

Koneella voi tehokkaasti pakata vakuumiin, suojakaasuun, skin-pakkaukseen tai kutistepussiin. Kuumien tuotteiden höyrypakkaaminen on myös mahdollinen vaihtoehto. Primuksella on siis oikeat ratkaisut kaikkiin menetelmiin ja lopputuloksena on juuri oikeanlainen, houkutteleva ja luotettava pakkaus.

Monipuolisia lisäkomponenttejä on saatavilla, jotta voidaan konfiguroida pakkauslinjaa yksilöllisesti, pakattavien tuotteiden mukaan. Metallipaljastimet ja tarkistusvaa’at täydentävät pakkauslinjan.

Variovacin syvävetokoneet on varustettu Variovac RapidAirSystem-järjestelmällä, joka takaa optimaalisen pakkausmuovailun ja suuren pakkaustuoton. Tällä teknologialla voit saavuttaa erityisen tarkkaa muovailua ja saumausta n. 30% suuremmalla konenopeudella verrattuna perinteisiin järjestelmiin.