Siirry suoraan sisältöön

Vakuumipussit

Meiltä voit tilata suuria sekä pieniä eriä vakuumipusseja, esim. lihan, makkaran, kalan ja juuston pakkaamiseen. Sipoon Söderkullassa tehtaallamme on neljä modernia tuotantolinjaa. Linjoiltamme valmistuu puolen miljoonan kappaleen päivävauhdilla erikokoisia vakuumipusseja. Toimitamme vakuumipusseja joustavasti laatikoittain tai lavoittain. Halutessa laitamme laatikkoihin ja toimituksiin jälleenmyyjän omat merkinnät.

Korkealuokkainen materiaali ja kaksinkertainen saumaus

Vakuumipussien ilmatiiviyden takaamiseksi on tärkeää, että PA/PE 2-kerrosmateriaalin PA-kerros on tarpeeksi paksu. Käyttämässämme materiaalissa PA-kerroksen paksuus on aina vähintään 20 my. Paksuus ei vaikuta materiaalin läpinäkyvyyteen. Katso lisätiedot teknisistä ominaisuuksista materiaalierittelystä.

Tuotantoprosessissa pussien saumat kuumasaumataan aina kaksi kertaa. Siksi takaamme täydellisen ilmatiiviyden ja paremman kestävyyden vakuumipusseillemme.

Tuotteen vaatimusten mukaan asiakkaamme voivat valita vakuumipussin vahvuudet 60–160 my välillä.

Tavallisten 2-kerrospussien lisäksi valmistamme lämmönkestäviä keittopusseja, alumiinipusseja ja metalloituja pusseja. Metalloidut pussit valmistamme kullan ja hopean värisinä.

Lisäksi voimme stanssata ripustusreiän kaikkiin pusseihimme.