Siirry suoraan sisältöön

Pussituskoneet

Doypack® seisovien valmispussien täyttö- ja suljentakoneet. Doypack®-pussi antaa tuotteelle erinomaisen, pehmeän säiliön, joka pohjan muodon ansiosta (Thimonnier -patentti) on myös täysin stabiili. Pussien molemmilla puolilla on suuri painatuspinta, joten niitä voi suunnitella erittäin houkuttelevan näköisiksi. Sekä puoli- että täysautomaattisia ratkaisuja löytyy.

Doypack®-pussiin voi pakata esim. maito- ja meijerituotteet, hedelmämehut, nektarit, keitot, kastikkeet, ruokaöljyt, oliivit, lemmikkieläinten ruoat, kahvi, tee, juusto, sokeri, äyriäiset, hunaja, sekä kemikaalit, pesuaineet, kosmetiikka, lääkkeet…

Thimonnier pussituskoneet

Doypack® -pussien laaja valikoima vastaa kaikkiin pakkausvaatimuksiin:

Pussien tilavuus: 50 ml – 5 litraa
2 – 240 pussia minuutissa
Valmiit seisovat pussit, pussit DOYPACK®-suukappaleella, ylösalaisin seisovat pussit…
Impulssi-, ultraääni- tai kuumasaumaus
Kuumana täyttäminen
Erittäin puhdas versio (ESL)

Esimerkkinä TH800 XL FOOD

THD800 XL on servo-ohjattu täyttö- ja suljentakone Doypack® seisoville pusseille (korkeilla/kahvoilla tai ilman). Pussituskoneessa on 8 asemaa (jopa 3 annostelupistettä). Pussit varmennetaan koneen karusellin pihteillä, jonka jälkeen pusseja avataan, täytetään, suljetaan, jäähdytetään sekä poistetaan koneesta.

THD800 XL FOOD voi pakata ”mono”-tilassa (1 pussi/sykli), “duo”-tilassa (2 pussia/sykli) tai “trio”-tilassa (3 pussia/sykli). Mekaanista nopeutta voidaan jatkuvasti säätää, 10 – 60 sykliä/min, riippuen pussien tilavuudesta ja tuotetyypistä (näkyy kosketusnäytöllä).

Servo-ohjattu
Joustavuus (mono-/duo-/trio-tila)
Pieni koko
Helppo huoltaa
Helppo puhdistaa
Kapasiteetti: jopa 135 pussia/min
Pussivolyymi: 50 ml – 5 l

Lisätietoa Doypack®-pusseista ja -pussituskoneista saa päämiehemme sivuilta tai ottamalla meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!