Siirry suoraan sisältöön

Läpivalaisulaitteet

Tuoteturvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti elintarvikealalla. Finnvacumin valikoimaan kuuluvat myös varmat, läpivalaisuun perustuvat tarkistuslaitteet. Röntgenkoneet tai metallinpaljastimet havaitsevat tuotteissa mahdollisesti olevat ylimääräiset ainesosaset ja poistavat tällaiset pakkaukset linjasta.

Tarkistuslaitteilla varmistetaan tuotteen ensiluokkaisuus ja pidetään yllä moitteetonta tuotemerkkiä.

Mettler Toledo läpivalaisulaitteet


Tuoteturvallisuutta ja laadunvalvontaa

Röntgen- ja metallinpaljastuslaitteet on erityisesti suunniteltu havaitsemaan ei-toivottuja, fyysisiä saasteita elintarvikkeissa, muodosta ja sijainnista riippumatta. Tuotantolinjan alussa sijoitetut röntgen läpivalaisukoneet poistavat epäpuhtauksia lähteestä, mikä vähentää ruokahävikkiä ja säästää kustannuksia. Röntgenkoneita voidaan käyttää missä tahansa valmistusprosessin vaiheessa tai tuotantolinjan lopussa.

Mitä läpivalaisulaitteet voivat havaita?

Röntgenlaitteet ovat erittäin tehokkaita havaitsemaan erilaisia fyysisiä epäpuhtauksia, kuten kaikki metallit, lasi, mineraalikivi, kalkkeutunut luu sekä tiheät muovit ja kumit. Läpivalaisujärjestelmät voivat myös suorittaa laajan valikoiman in-line laadunvalvontaa, tuotteen eheyden varmistamiseksi, esim.; mitata massaa, tunnistaa puuttuvia tai rikkoutuneita osia, tarkkailla täyttötasoja, havaita tuotteita, jotka ovat jääneet saumausalueen väliin sekä etsiä vaurioituneita tuotteita ja pakkauksia.

Lisätietoa läpivalaisulaitteista saa päämiehemme sivuilta tai ottamalla meihin yhteyttä ›. Kerromme mielellämme lisää!