Siirry suoraan sisältöön

Kulhopakkauskoneet

Kulhopakkauskoneessa käytetään aina valmista rasiaa. Rasian täyttämisen jälkeen saumauskammiossa ilma imetään pois ja suojakaasu lisätään, jonka jälkeen kansikalvo saumataan kiinni rasiaan. Lopuksi lisätään vielä merkintä ja pakkaus on valmis. Myös erilaiset uudelleensuljettavat kansikalvoratkaisut ovat mahdollisia ja vaihtoehtoisesti voidaan myös käyttää irrallisia kansia.

Ilpra kulhopakkauskoneet

Kunnianhimoisille pakkausvaatimuksille

Ilpran monipuoliset ja luotettavat kulhopakkauskoneet, sopivat monien eri tuotteiden pakkaamiseen valmiisiin kulhoihin (kuten PS, PP, APET, CPET, alumiini ja laminoitu kartonki). Pakkausmenetelmiä on useita: MAP (modified atmosphere packaging, eli suojakaasupakkaaminen), Gas Flush, vakumointi ja skin-pakkaaminen.

Lukuisat vaihtoehtoiset lisäosat ja ratkaisut, tekevät koneista erittäin räätälöityviä, jotka täyttävät kunnianhimoisimmatkin pakkausvaatimukset.

Puoliautomaattiset, (pöytäkoneet)Automaattiset linjapakkaajatLinjapakkaajat

Ilpran puoliautomaattiset, pöytämalliset rasiansuljentakoneet ovat todella helppokäyttöisiä ja ideaaliset yrityksille, joilla on tilaongelmia.

Pöytämallisia kulhopakkauskoneita löytyy eri speksien mukaan; sekä pienille että suuremmille tuotannoille. Ominaisuudet, jotka vaihtelevat eri mallien välillä ovat esim. koneen nopeus, melutaso ja saumausalueen koko. Joissain malleissa on pyörivä pöytä, jossa on kaksi työasemaa, jolloin rasioiden lisääminen/poistaminen voidaan suorittaa yhdellä asemalla, samalla kun toinen asema suorittaa saumaus-/ leikkaustoimenpiteet. Tällä tavalla työprosessin suoritusaika lyhenee huomattavasti.

Koneilla voi saumata, vakumoida, pakata suojakaasuun ja skin-pakkaukseen.

FoodPack Speedy malliston koneet ovat luotettavia ja täysin automaattisia kulhopakkauslinjakoneita, joilla minimoidaan käyttökustannuksia. Koneiden korkea suorituskyky saavutetaan Ilpra PROGAS teknologian avulla. Tämän ansiosta tuotantokyky on isompi (jopa 70%) ja suojakaasun kulutus on pienempi (jopa 50%), perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Koneita on helppo ohjelmoida ja puhdistus- sekä huoltotehtävät ovat helppoja suorittaa. Komponenttien useat räätälöintimahdollisuudet, mahdollistavat koneiden käytön eri tyyppisten tuotteiden pakkaamiseen. Ohjauspaneelin kosketusnäyttö on erittäin käyttäjäystävällinen, myös kokemattomalle henkilökunnalle.

FP Speedy konemallit on pääasiassa valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niiden suojaluokka on IP65.

Linjapakkaajat kuuluvat suurtuotannon koneisiin ja ne ovat äärimmäisen monipuolisia ja joustavia, koska niitä voidaan räätälöidä tarkasti asiakkaan pakkaustarpeiden mukaan. Kaikki koneisiin kuuluva on suunniteltu niin, että kone on helppo integroida mihin tahansa automaattiseen tuotantolinjakokonaisuuteen tai prosessiin.

Näillä tehokkailla koneilla tuotantokyky nousee ja energiankulutus pienenee. Ilpran CPS (Constant Placement System) teknologia takaa rasioiden jatkuvan sisäänsyötön. Tämä tekee koneista huomattavasti nopeampia ja parantaa siten tuotantokapasiteettia, kun läpivirtaus on suurempi. Ohjauspaneelissa on kosketusnäyttö, jolla voi helposti säätää ja valvoa koneiden parametreja.

Koneen kaikkiin päätyöskentelyalueille on täysi pääsy, joten puhdistus- ja huoltotoimenpiteet ovat helppoja ja nopeita. Nauhat ovat helposti irrotettavissa ja pestäviä. Myös muottien vaihto on helppoa ja nopeaa.