Siirry suoraan sisältöön

Flowpack-koneet

Flowpack-tyyppisellä pakkausmenetelmällä saadaan aikaan pehmeä suojakaasupaketti.

Flowpack-kone tekee pussin yhdeltä kalvorullalta. Täyttövaiheessa paketista huuhdellaan suojakaasulla ilma pois, jonka jälkeen pussi suljetaan kahdella päätysaumalla.

Merkintä ja etiketöinti tehdään yleensä suoraan kalvoon ennen paketin muotoilua. Lisälaitteella on saatavilla myös erilaiset uudelleensuljettavat ratkaisut.


Vaakamallit

Fuji Machinery

Vaakatasoinen muovaus- ja saumauskone on suunniteltu käärimään tyynynmuotoisia tuotepakkauksia ja yleisimpiä kaupallisia pakkaustyyppejä. Flowpack-koneella voi pakata melkein mitä tahansa: sekä pieniä että isompia elintarvikkeita, lääketieteellisiä tuotteita ja non-food tuotteita. Flowpack-pakkaus mahdollistaa näyttävän ”all-round” painatuksen.

Vaativammatkin pakkaustyöt onnistuvat Fujin saumaustekniikalla, esim. ripustusreikien tekeminen painaville tuotteille tai pakkaaminen kierrätettävällä PP-monomateriaalilla, mikä säästää 70 % pakkausmateriaalista. Tuotesyöttölaitteet räätälöidään tarpeidesi mukaan manuaalista, puoliautomaattista tai täysautomaattista sisäänsyöttöä varten.


Pystymallit

GKS Packaging – LEAF

LEAF on muovaus-, täyttämis- ja saumauskone paperipussien valmistukseen suoraan paperirullalta. Vakiokokoonpanolla voidaan valmistaa sekä tyyny- että seisovia pusseja. Kone soveltuu monenlaisten elintarvikkeiden ja non-food tuotteiden pakkaamiseen.

Velteko

Velteko on erittäin monipuolinen pystypakkauskone toimittaja, kaikki konetyypit pienistä isompiin, huippunopeuksiin jopa 400 pkt/min. Valittavissa kaikki pystykonepakkaustyypit, -normaali tyynypakkaus, eri tyyppiset seisovat pussit, Doypack ja erilaiset uudelleensuljettavat ratkaisut.

LEAFVelteko

LEAF on erityisesti kehitetty paperipussien valmistukseen 100 % kierrätettävästä ja kompostoitavasta paperimonomateriaalista. Koneessa on erityinen muotoilusetti paperille ja in-line verkkoaplikaattori, jonka ansiosta voidaan valmistaa pusseja, joissa on verkolla peitetty ikkuna. Pakkauskokovalikoima on laaja (pussileveys 190–400 mm) ja pakkauskapasiteetti jopa 35 pussia minuutissa.

Kone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muista kierrätettävistä materiaaleista, kuten merimuovista.

Kone koostuu moduuleista, joita voidaan vaihtaa muutamassa minuutissa, mikä vähentää seisokkeja ja kustannuksia huoltotöiden aikana. Lisävarusteita ja -komponentteja voidaan asentaa jälkikäteen helposti ja nopeasti. Kone on myös erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa.

Hygieeniset ratkaisut ja pettävyyttä, jopa IP69K luokka.

Laatua ja toimintavarmuutta, räätälöidyt ja joustavat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin, jotka takaavat kannattavan koneinvestoinnin nyt ja tulevaisuudessa.