Kirjaudu sisään
Palvelemme numerossa
(09) 2786 250
Vain harvoissa...

VAIN HARVOISSA TUOTTEISSA ON TÄYDELLINEN PAKKAUS VALMIINA

Toiminta-ajatus

Toimintamme perusideana on luoda asiakkaalle lisäarvoa hyvin myyvällä pakkauksella, joka antaa erinomaisen säilyvyyden pakatulle tuotteelle. Keräämme jatkuvasti maailmalta uraauurtavia ratkaisuja ja toteutuksia, joita voimme sitten soveltaa asiakkaittemme erilaisiin tarpeisiin.

Hallittuun kasvuun asiakaslähtöisyydellä. Vuosien saatossa olemme oppineet tuntemaan asiakaskuntamme, joita ovat niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin lihan- ja kalanjalostajat ja juustonvalmistajat sekä ruokatehtaat. Finnvacumin korkealuokkainen tuotevalikoima kattaakin käytännössä edellä mainittujen toimialojen kaikki siivutus-, punnitus-, pakkaus-, etiketöinti- ja laaduntarkkailutarpeet niin pienemmissä kuin suuremmissakin tuotantoyksiköissä.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme kokonaisratkaisuja, joilla voidaan saavuttaa paras mahdollinen kokonaistaloudellisuus tuotannossa. Konsernin strategiana on alusta lähtien ollut hallittu kasvu, eli kasvamme asiakkaittemme mukana. Teemme määrätietoisesti työtä sen eteen, että kaikki asiakkaittemme ongelmat ratkaistaan. Sanavarastostamme puuttuu käsite "mahdoton".

Tiukkaan laatujärjestelmään nojautuva palveluketjumme lähtee aina liikkeelle tarvekartoituksesta, edeten räätälöityihin laitetoimituksiin, asennuksiin, säätöihin, koeajoihin ja koulutukseen. Myymme tarvittavat materiaalit kaikkiin toimittamiimme koneisiin. Pidämme yllä myös kattavaa varaosavarastoa ja huoltopalvelua, jotka ovat joustavassa valmiudessa vuorokauden ympäri.

Östersundomissa sijaitsevassa omassa tuotantolaitoksessamme valmistuu lisäksi ripeästi ja joustavasti erikokoisia vakuumipusseja painatuksella paitsi kotimaan tarpeisiin, myös Pohjoismaihin, Venäjälle sekä Baltian maihin.

Finnvacum on valmis palvelemaan myös Sinun yritystäsi.
Mistä voimme aloittaa?

New rich text field created. Please double click to edit.