Kirjaudu sisään
Palvelemme numerossa
(09) 2786 250

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

  1. Rekisterinpitäjä

Finnvacum Oy
Kraputie 4-6
00890 Helsinki
Puh: (09) 2786 250
finnvacum@finnvacum.fi

Tietosuoja vastuuhenkilö: Stefan Kämpe ‎(stefan.kampe@finnvacum.fi)

 

  1. Rekisteriasiat

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

  1. Rekisterin nimi

Finnvacum Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Finnvacum Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Finnvacum Oy:n mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Finnvacum Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot potentiaalisista ja nykyisistä asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

 

  1. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Finnvacum Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Tietoja ylläpidetään hyödyntäen yleisesti saatavilla olevat internet-lähteet (esim. yrityksen omat kotisivut) sekä muut julkiset lähteet. Rekisteri sisältää myös henkilöiden itse antamia tietoja.

 

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

  1. Tietojen säilytys ja poistaminen

Säilytämme henkilötietoja vähintään asiakassuhteen keston ajan. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen säilytysaika riippuu tiedosta ja sen käyttötarkoituksesta. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

 

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Henkilöllä on oikeus saada, oikaista, päivittää, siirtää, muuttaa tai poistaa ne henkilötiedot, jotka Finnvacum Oy:llä on hallussakyseisestä henkilöstä. Lisää rekisteröidyn oikeuksista voit lukea tietosuojaselosteestamme. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ”Rekisterinpitäjä” koskevassa osiossa annettuja yhteystietoja.