Kirjaudu sisään
Palvelemme numerossa
(09) 2786 250

Tiedotteet

 • kesä

  Kesätöihin yhdeksän nuorta!

  Finnvaucumilla aloittaa tänä kesänä yhdeksän reipasta ja oma-aloitteista nuorta kesätöissä. Osalla työjakso on jo käynnistynyt heti koulujen päätyttyä kesäkuun alussa, osa aloittaa hieman myöhemmin kesällä. Työsuhteiden pituudet ovat kahdesta kahdeksaan viikkoa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi kesätöihin Finnvacumille!

  05.06.2018
 • Circle of linerless rasiat

  UUTTA! Ravenwood Nobac 500 - isompi tulostusalue.

  Ravenwood Nobac 500:lla on mahdollista kahdella kirjoituspäällä tulostaa isompi tulostusalue.

  05.06.2018
 • Pork rasiat

  UUTTA! Ravenwood Nobac 500 muotoillut vyöte-etiketit!

  Nyt Ravenwoodin Nobac 500:lla on mahdollista laittaa pakettiin myös muitakin kuin tasareunaisia vyöte-etikettejä. Tämä antaa uutta ilmettä ja mahdollisuuksia pakkausten ulkonäköön.

  05.06.2018
 • Digi Europen messu-uutuus RATAHINNOITTELIJA

  DIGI Europe julkaisi Barcelonan FOODTECH messuilla uuden ratahinnoittelijan. Tämä vauhtihirmu kykenee etiköimään tuotteita jopa 160 pakettia minuutissa. HI-HS:n uuden tyyppiset vaaka-anturit ovat äärimmäisen hiljaiset ja vakaat, jolloin etikettien paikoitus tuotteeseen on saatu erittäin hyvin kohdistuvaksi sekä jo ennestään tutuksi tulleet kuljettimien pikalukitukset helpottavat päivittäistä kunnossapitoa. Suoraohjatut kuljettimet sekä indeksointikuljetin takaavat vakio pakkausten välin.

  05.06.2018