Kirjaudu sisään
Palvelemme numerossa
(09) 2786 250

Punnitus & merkintä


Digi Europe logo

DIGIn koneet ja laitteet ovat omalla sivulla (linkki sivuille).

Finnvacumin Digi-osasto maahantuo punnitus-, pakkaus- ja merkintälaitteita. Digi tarjoaa korkeatasoisia tuotteita ja palveluja keskittämällä osaamisensa tarkasti valituille tuotteille ja kohderyhmille, kuten elintarviketeollisuudelle sekä tukku- ja vähittäiskaupalle.

Digin tuotemerkkejä:

- Japanilaisen TERAOKA SEIKO -yhtymän eri tehtaillaan valmistamat DIGI - tuotteet, kuten vaa´at, punnitusjärjestelmät sekä pakkauskoneet ja etikettimerkintälaitteet.

- Tanskalaisen EME A/S:n valmistamat korkealuokaiset etiketöintilaitteet ovat tuotepakkausten viimeistelyyn tarkoitettuja laitteita teollisuudelle.

RAVENWOOD vyöte-etiketöintilaitteet, joiden avulla teollisuuden eri muotoisten tuotepakkausten lakisääteinen merkitseminen ja täydellisen asiakasinformaation antaminen on mahdollista.

TELLERMATE tuotteiden rahanlaskuominaisuudet ja varmuus on tunnustettu kaikkialla maailmassa. Tellermaten rahantunnistus perustuu erittäin tarkkaan punnitukseen. Rahalaskureiden maahantuonti ja markkinointi täydentää Digin kaupanlaitteiden tuotevalikoimaa.

Digi vastaa yhdessä Finnvacumin huolto-osaston kanssa kaikkien maahantuomiensa laitteiden ylläpidosta ja huollosta yhdessä maanlaajuisen yhteistyöverkostonsa kanssa.

Yritys toimittaa myös korkealaatuisia etikettejä, tarroja ja pakkauskalvoja maahantuomiinsa laitteisiin.