SousVide ts. vakuumissa tapahtuva kypsennys säilyttää raaka-aineiden maut ja vitamiinit. Kun normaalisti ruokaa valmistaessa tuoksut ja vesi haihtuvat niin SousVide säilyttää em. kypsennyksen aikana vähentäen samalla esim. paistettaessa tapahtuvaa painohävikkiä.
Tuoreus, maku ja ulkonäkö säilyvät parempina pöytään saakka.
Muutamia vinkkejä oikean tuotteen valintaan
- Sama, uudelleen toistettava lopputulos
- Säilyttää maut
- Vapauttaa valmistelutöihin
- Lisää tehokkuutta
- Kypsennyksen aikainen hävikin minimointi
- Toistettavissa ja tarkempi lopputulos
- Ei ylikypsentämistä, oikea lopputulos
- Ateria odottaa vieraita - ajansäästöä
- Parempi säilyvyys ja laatu
- Energian säästö
- Parempi kannattavuus