Kirjaudu sisään

Vakuumipussit

Lihan, makkaran, kalan ja juuston pakkaamiseen

Vakuumipussit Vakuumipussit

Vakuumipusseja lihan, makkaran, kalan ja juuston pakkaamiseen

Vakuumipusseja joustavasti ja nopeasti suuriin ja pieniin toimituksiin

Oma tuotantomme Östersundomissa käsittää neljä modernia tuotantolinjaa. Linjoiltamme valmistuu tarvittaessa puolen miljoonan kappaleen päivävauhdilla erikokoisia vakuumipusseja.

Tilauksen koko ei ole ratkaiseva. Toimitamme vakuumipusseja joustavasti laatikoittain tai kontteittain.

Halutessa laitamme laatikkoihin ja toimituksiin jälleenmyyjän omat merkinnät.

Korkealuokkainen materiaali ja kaksinkertainen saumaus

Vakuumipussien ilmatiiviyden takaamiseksi on tärkeää, että PA/PE 2-kerrosmateriaalin PA-kerros on tarpeeksi paksu. Käyttämässämme materiaalissa PA-kerroksen paksuus on aina vähintään 20 my. Paksuus ei vaikuta materiaalin läpinäkyvyyteen. Katso lisätiedot teknisistä ominaisuuksista materiaalierittelystä.

Tuotantoprosessissa pussien saumat kuumasaumataan aina kaksi kertaa. Siksi voimme taata täydellisen ilmatiiviyden ja paremman kestävyyden kaikille vakuumipusseillemme.

Useita materiaalivaihtoehtoja

Tuotevaatimuksistanne riippuen voitte valita vakuumipussin paksuudeksi 60–160 my. Tavallisten 2-kerrospussien lisäksi valmistamme keittopusseja, alumiinipusseja ja metallisoituja pusseja esim. kullan ja hopean värisinä.

Lisäksi voimme esistanssata ripustusreiän kaikkiin pusseihimme. Tuotteesi saa näin parhaan mahdollisen näkyvyyden kaupan hyllyssä.