Kirjaudu sisään

SousVide -kypsennystä hallitusti, oikeassa lämpötilassa

SousVide ts. vakuumissa tapahtuva kypsennys säilyttää raaka-aineiden maut ja vitamiinit. Kun normaalisti ruokaa valmistaessa tuoksut ja vesi haihtuvat niin SousVide säilyttää em. kypsennyksen aikana vähentäen samalla esim. paistettaessa tapahtuvaa painohävikkiä.

Tuoreus, maku ja ulkonäkö säilyvät parempina pöytään saakka.

SousVide -kypsennyksen etuja

Pearl

Muutamia vinkkejä oikean tuotteen valintaan

  • Sama, uudelleen toistettava lopputulos
  • Säilyttää maut
  • Vapauttaa valmistelutöihin
  • Lisää tehokkuutta
  • Kypsennyksen aikainen hävikin minimointi
  • Toistettavissa ja tarkempi lopputulos
  • Ei ylikypsentämistä, oikea lopputulos
  • Ateria odottaa vieraita - ajansäästöä
  • Parempi säilyvyys ja laatu
  • Energian säästö
  • Parempi kannattavuus

Pearl vrs. Diamond

Ominaisuus  Pearl  Diamond
 Tarkkuus   ±0.03°C  ±0.01°C
 Kapasiteetti  2 Kw  2 Kw
 Lämpötila-alue  20-95 °C  20-95 °C
 Pumpun teho  14 l/min  14 l/min
 Veden korkeuden seuranta (matala)  +  +
 Roiskesuojattu ohjauspaneeli  +  +
 Näyttö  LED  VFD
 Lämpötilan näyttö: °C tai °F  +  +
 Kierukan ja pumpun suoja  +  +
 Paistolämpömittarin liitäntä    Pt 100
 Paistolämpötilan varoitus    +
 HACCP -yhteensopiva tietojen tallennus    +
 PC ohjaus ja seuranta    +
 Esiohjelmoidut muistipaikat    +
 Samanaikainen näyttö kohde- ja reaaliaikaiselle lämpötilalle
 + ajastin
   +
 Ohjattu autokalibrointi    +

 

SousVide -esittelyvideo