Kirjaudu sisään

PM DIGI OY, pähkinän kuoressa (linkki sivuille)

Suomalainen Finnvacum-ryhmään kuuluva punnitus-, pakkaus- ja merkintälaitteita maahantuova ja markkinoiva yritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tuotteita ja palveluja keskittämällä osaamisensa tarkasti valituille tuotteille ja kohderyhmille, kuten elintarviketeollisuudelle sekä tukku- ja vähittäiskaupalle.

Yrityksen tuotemerkkejä ovat japanilaisen TERAOKA SEIKO -yhtymän eri tehtaillaan valmistamat DIGI - tuotteet, kuten vaa´at, punnitusjärjestelmät sekä pakkauskoneet ja etikettimerkintälaitteet.

Tanskalaisen EME A/S:n valmistamat korkealuokaiset etiketöintilaitteet ovat tuotepakkausten viimeistelyyn tarkoitettuja laitteita teollisuudelle.

TELLERMATE tuotteiden rahanlaskuominaisuudet ja varmuus on tunnustettu kaikkialla maailmassa. Tellermaten rahantunnistus perustuu erittäin tarkkaan punnitukseen. Rahalaskureiden maahantuonti ja markkinointi täydentää PM Digi Oy:n kaupanlaitteiden tuotevalikoimaa.

PM Digi Oy vastaa yhdessä Finnvacumin huolto-osaston kanssa kaikkien maahantuomiensa laitteiden ylläpidosta ja huollosta yhdessä maanlaajuisen yhteistyöverkostonsa kanssa.

Yritys toimittaa korkealaatuisia etikettejä ja pakkauskalvoja maahantuomiinsa laitteisiin.